Webdesign - @tcom Webdesign

@tcom Webdesign
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webdesign


Webdesign wat is dat?
Een website ontwerpen en bouwen is maatwerk. Dit werk wordt door een webdesigner gedaan. Hij gaat met u in overleg wat de mogelijkheden zijn en houdt in alles rekening met uw wensen. Aan de hand van de verkregen informatie wordt er een demo website van enkele pagina's gebouwd, die op internet geplaatst wordt. Zo kan de klant het proces volgen en desgewenst veranderingen doorgeven die meteen verwerkt kunnen worden. Dit noemen wij maatwerk.
 
Dit maakt @tcom Webdesign een betrouwbare partner, want u krijgt op deze manier een kijkje in de keuken en kunt zo invloed blijven uitoefenen gedurende de werkzaamheden
 
Beveiliging zonder meerkosten
In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, plaatsen  wij ook scripts op uw website ter bescherming tegen bijvoorbeeld kopiëren van tekst en/of images. Daarnaast plaatsen wij Metatags die belangrijk zijn voor zoekmachines om de vindbaarheid van uw site te vergroten.

Tot slot melden wij uw website eenmalig aan bij de meest bekende en bezochte zoekmachines, zoals Google en Startpagina (waarde € 55,00!) Wanneer u bij ons uw website laat bouwen, krijgt u van ons standaard een all-inn onderhoudscontract voor de duur van 3 maanden ter waarde van € 100,00 gratis!
Wilt u aanvullende informatie of een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Onze gegevens staan vermeld linksboven in het kader opdeze pagina. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu