Onderhoud - @tcom Webdesign

@tcom Webdesign
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onderhoud


Wanneer u een website op het internet heeft, wilt u graag dat uw bezoekers op de hoogte blijven
van uw diensten of producten. Ook willen zij graag op de hoogte blijven van de nieuwste trends en -belangrijker nog- men wil snel en veilig kunnen surfen op een website die betrouwbaar is en 365 dagen per jaar bereikbaar is @tcom Webdesign kan u dit werk uit handen nemen door het onderhoud van uw website aan ons over te laten. Wij weten waar we mee bezig zijn, het is namelijk ons dagelijks werk om ervoor te zorgen dat een website in goede staat en op de juiste manier op internet bereikbaar is. Door onze ervaring kunnen we snel en accuraat werken. Er zijn twee soorten onderhoud: technisch onderhoud en optisch onderhoud, graag leggen wij u uit wat hiermee bedoeld wordt.

Technisch onderhoud

De werkzaamheden bestaan uit controle op de technische staat van uw website. Alle scripts worden regelmatig gecontroleerd evenals de werking van hyperlinks in teksten en/of images en filmfragmenten. Bezoekers merken er nagenoeg niets van omdat dit onderhoud 'achter de schermen' gebeurd. Door regelmatige controle blijft uw website technisch in topconditie en dus steeds bereikbaar voor uw bezoekers! De prijs van een technisch onderhoudpakket is afhankelijk van de grootte van uw website. 
 
Optisch onderhoud
Hier geldt  'what you see, is what you get'. Optisch onderhoud betekent niets anders dan het vervangen van teksten en/of images op bestaande webpagina's. Bezoekers zien bij een volgend bezoek meteen dat er veranderingen zijn aangebracht en krijgen hernieuwde interesse in uw dienst e/o product. ook duidelijke foto's en filmmaterialen zorgen voor hernieuwde interesse. Tot slot is ook nu weer belangrijk dat de teksten en het beeldmateriaal in de juiste verhoudingen op de pagina's komen te staan.

Dit lijkt simpel maar vergt toch enige kennis omdat ook de tekst in
scripttaal wordt geplaatst. Ook hier geldt dat de kosten van een optisch onderhoud afhankelijk isvan de grootte van uw website. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen; telefonisch of per e-mail. Wij kunnen u dan een offerte op maat aanbieden!


           
         
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu