Hosten website - @tcom Webdesign

@tcom Webdesign
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hosten website


Om uw website op internet te kunnen terugvinden heeft u een domeinnaam en een webhostingpakket nodig. Het is dus niet zo dat een website alleen voldoende is om deze te kunnen presenteren aan uw (potentiƫle) klanten. Wat is een domeinnaam en waarvoor dient een webhostingpakket?
 
Domeinregistratie
Een domeinnaam wordt in de adresbalk getypt zodat bezoekers uw website kunnen bezoeken. Het is belangrijk dat de domeinnaam die u kiest in relatie staat met uw bedrijfsnaam! Het kan gebeuren dat de door u gekozen domeinnaam al in gebruik is door een ander bedrijf. Dit is geen probleem, u kunt elke gewenste extensie (.nl / .com / .eu / .net / .tv, enz) kiezen om achter uw bedrijfsnaam te plaatsen.

Verhuizing van uw domeinnaam
Wanneer u niet (meer) tevreden bent over uw huidige provider, staat het u vrij om naar een andere provider te gaan. Wij kunnen voor u deze verhuizing binnen 5 minuten regelen, zodat u weer in no-time bereikbaar bent.Wanneer u niet (meer) tevreden bent over uw huidige provider, staat het u vrij om naar een andere provider te gaan. Wij kunnen voor u deze verhuizing binnen 5 minuten regelen, zodat u weer in no-time bereikbaar bent.

Webhostingpakket op maat
Naast een domeinnaam moet u ook ruimte huren om uw website op internet te kunnen plaatsen. Hiervoor kunt u terecht bij diverse internet providers die hierin gespecialiseerd zijn. Er zijn providers die gratis hosting pakketten aanbieden al u daar ook uw website onderbrengt. Niets is echter gratis; vaak betekent dit, dat er reclamebood-schappen op uw website vermeld worden, die u niet kunt verwijderen. Bij ons kunt u voor een vast bedrag per maand een domeinnaam laten registreren en een hosting pakket op maat afnemen. Deze registratie geldt voor de duur van 12 maanden. Bijkomend voordeel is dat wij controle blijven uitoefenen op de bereikbaarheid van uw website en dat uw hosting pakket beveiligd is tegen hackers en virussen.
 
Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die het beste passen bij uw website, immers een website is niet goedkoop en ook u wilt waar voor uw geld, net als uw bezoekers.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu